Back to top

Reus prepara un Pla d'Educació Local

La redacció del nou pla comptarà amb la participació ciutadana així com diferents ens locals més enllà de les escoles.

Convertir Reus en una ciutat educadora continua sent un dels principals objectius de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus. És per això que el consistori elaborarà un Pla d'Educació Local amb la voluntat d'iniciar un procés de diagnosi de la situació actual i de planificació de futur que permeti repensar tant els rols com les estratègies a seguir per garantir un ple dret a l'educació.

El regidor d'Educació a l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, ha explicat que el pla servirà per "determinar les accions prioritàries tenint en compte els aspectes claus que sortiran a l'anàlisi de la situació".

Logo Pla  Educació Local

Participació ciutadana

El pla es troba en la primera fase d'elaboració, on el consistori recollirà informació i posarà a l'abast dels reusencs i reusenques diferents enquestes i plataformes per tal de promoure la participació ciutadana. Recasens ha detallat que "la base de l'elaboració del pla tindrà en compte una participació més extensa del teixit educatiu" També ha afegit que el pla incorporarà entitats de lleure educatiu, empreses de servei educatiu, així com altres regidories del consistori.

L'elaboració del Pla va estretament lligada amb la transformació del Consell Escolar Municipal en un Consell Educatiu de Ciutat, per tal que esdevingui un òrgan de participació que inclogui els elements actius educatius de la ciutat, més enllà dels centres escolars.

Paraules clau:

Notícies relacionades