Back to top

Reus es prepara per ser pol d'atracció de visitants durant la Setmana Santa

Activitats i propostes per fer a Reus durant la Setmana Santa

La ciutat de Reus es prepara per ser un pol d'atracció de visitants aquests pròxims dies de la Setmana Santa, poder atraure els visitants que escullin passar les seves vacances a la Costa Daurada i els proposa aprofitin aquests dies per visitar la ciutat. 

Per aquest motiu, l’Agència Reus Promoció ha preparat diferents activitats i ofereix a visitants i ciutadans una sèrie de propostes, sense oblidar les recomanacions de les autoritats sanitàries. Aquestes accions van adreçades a tots els visitants, però també s’ha pensat en activitats específiques per a les famílies.

Gaudí Centre

gaudi centre

El Gaudí Centre estarà obert en el seu horari habitual, de dilluns a dissabte de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 19:00 h, i diumenges i festius de 10:00 h a 14:00 h. Recordar doncs que Divendres Sant, Diumenge i Dilluns de Pasqua, el Gaudí Centre romandrà obert només al matí, en l'horari habitual dels dies festius, de 10:00 h a 14:00 h.

Les visites al Gaudí Centre es realitzen mitjançant un sistema de codis QR amb els dispositius mòbils dels visitants.

  • Visita guiada al Gaudí Centre «Ho saps tot de Gaudí?»

Una visita més centrada en la figura d’Antoni Gaudí que fa referència a la seva infantesa, als seus amics de joventut i d’altres aspectes de la seva personalitat i de la seva obra obra. Els elements expositius del museu serveixen de suport i de fil conductor transmetent al visitant sensacions i aspectes més vivencials i sensorials.

            Dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte a les 12:00 h.

            Reserva prèvia a l’Oficina de Turisme, al 977 010 670 o per e-mail a infoturisme@reus.cat

            Aforament màxim 15 persones. Preus, amb l’entrada general; 10€/6€

  • Visita familiar «observem, escoltem i toquem en família»

            En aquestes visites dinamitzades, adreçades exclusivament a famílies amb nens i nenes de 4 a 12 anys, els petits i els grans poden descobrir els trets més essencials de la vida i l'obra de Gaudí de forma participativa, tot acabant amb un taller de manualitats relacionat amb l'obra de l'arquitecte.

Dimarts, dimecres, dijous i dissabte a les 17:00 h.

Preu 5€ per adults i nens.

  • El Reus modernista de Gaudí

Una visita per descobrir i conèixer la història que amaguen les façanes modernistes i alhora  descobrir els indrets de la infantesa del geni. Punt de sortida al carrer de Sant Joan, davant escultura del gegant Indi.

  • Dijous a les 17:00 h
  • Divendres Sant, a les 11:30 h

Preu 8€ adults/7€ majors 65 anys. Com a novetat, pensant  en les famílies que visitin el Gaudí Centre s’habilita un espai permanent on realitzar una activitat lliure al voltant de la figura d’Antoni Gaudí.

Ruta Modernista «REUS 1900»

ruta modernista

A més del seu horari habitual de dissabte, es podrà també realitzar el diumenge a la mateixa hora:

  • Dissabte 3 d'abril, visita en català, a les 11:30 h
  • Diumenge 4 d'abril, visita en català, a les 11:30 h

És imprescindible sol·licitar reserva prèvia a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre Reus trucant al 977 010 670, o bé per e-mail a :infoturisme@reus.ca Sortida des de l’edifici de l’Estació Enològica, passeig Sunyer 3-4.Aforament màxim a 15 persones.

Preu 8€ adults/majors 65 anys 7€

«La Casa del Vermut i el Vi» de l’Estació Enològica

La Casa del Vermut i el Vi, també amplia el seu horari d’obertura per aquests dies:

  • Dimarts, dimecres, dijous i dissabte de 11:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 19:00 h
  • Divendres, diumenge i dilluns de Pasqua de 11:00 h a 14:00 h

Es pot realitzar la visita lliure a l’espai.

Casa Navàs

La casa Navàs reobre per aquesta setmana. Per informació i compra d’entrades a www.casanavas.cat, i de manera presencial a l’Oficina de Turisme.

Recordar que el «Pavelló dels Distingits» de l’Institut Pere Mata i el Campanar de la Prioral de Sant Pere, romanen tancats temporalment ateses les mesures sanitàries decretades arran de la COVID19. 

Paraules clau:

Notícies relacionades