Back to top

Reus Promoció engega la campanya “Més Reus que mai”

Aquesta proposta, que vol oferir activitats més experiencials, està adreçada principalment a les persones que optin per fer vacances “a casa”

L’Agència Reus Promoció activa una nova campanya adreçada a oferir activitats turístiques a la pròpia ciutadania i que s’ha anomenat “Més Reus que mai”.

Aquesta proposta, que vol oferir activitats més experiencials, està adreçada principalment a les persones que optin per fer vacances “a casa” o “staycation”, com es coneix popularment.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, explica que “durant aquest estiu posem a disposició dels reusencs i reusenques visites i activitats gratuïtes, per descobrir i redescobrir la ciutat que trepitgem i vivim cada dia, en companyia d’amics i familiars, i gaudir d’un temps de lleure plegats, fomentant alhora l’estima i el coneixement del nostre patrimoni i la seva història”.

Aquesta proposta neix arran de la bona acollida que ha tingut una altra activitat que va començar el mes de juliol passat i que, en col·laboració amb l’Agència Reus Promoció, es va impulsar des de la regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament.

D’aquesta manera es van oferir propostes de visites amb el nom de “L’Estiu de les Entitats” adreçades especialment al teixit associatiu de la ciutat, i que fins al moment ha arribat a prop de 200 persones, d’una dotzena de col·lectius de Reus.

“Més Reus que mai”

Les activitats incloses a la nova campanya de promoció es podran realitzar de dilluns a diumenge, qualsevol dia de la setmana. Començaran el pròxim dijous 13 d’agost i s’allargaran fins al 13 de setembre.

Les persones que estiguin interessades en realitzar les activitats gratuïtes i s’hauran d’adreçar a l’Oficina de Turisme, trucant al 977 010 670, o bé per e-mail a: infoturisme@reus.cat i identificar-se com a ciutadans de Reus.

La proposta és la següent:

  • Dilluns: Vermut i botigues amb història

En aquesta visita es descobreixen petits museus de la vida quotidiana i la seva vitalitat,  per tal de veure el mon del comerç de la nostra  ciutat amb uns altres ulls. 

Horari: a les 18:00 h, a la plaça de Prim, davant del Teatre Fortuny.


  • Dimarts, dimecres i dijous:  El Reus Modernista de Gaudí

De ben segur que coneixeu les botigues que podem trobar al carrer de Monterols, al carrer Llovera... però us hi heu fixat amb les seves cases? En aquesta visita es decobreix la història que amaguen aquestes vistoses decoracions alhora que descobrireu els indrets d‘infantesa de Gaudí

Horari: a les 11:00 h, punt de sortida al carrer Sant Joan, davant escultura del gegant Indi.


  • Divendres: Visita i degustació de vermut a l‘Estació Enològica

En aquesta visita, s'exposen les raons per les quals Reus és la capital del vermut.

Horari: 12:30h, a l’Estació Enològica


  • Reus Bressol del Vermut

Vols saber-ho tot del vermut?, aquesta es la teva visita!, t‘ho explicarem tot...menys les fórmules secretes que generacions i generacions de vermuters reusencs han guardat gelosament per fer del nostre, el millor vermut del món!

Horari: 11:30 h, davant de l'oficina de correus de la plaça Llibertat.


  • Dissabte: El Reus Modernista de Gaudí

De ben segur que coneixeu les botigues que podem trobar al carrer Monterols, al carrer Llovera...però us hi heu fixat amb les seves cases? En aquesta visita descobrireu i coneixereu la història que amaguen aquestes vistoses decoracions alhora que descobrireu els indrets d‘infantesa de Gaudí

Horari: a les 11:00 h, punt de sortida al carrer de Sant Joan, davant escultura del gegant Indi.


  • Diumenge: Visita i degustació de vermut a l‘Estació Enològica

Horari: 12:30 h, a l’Estació Enològica


  • Visita el Gaudí Centre 

Tots els dies, de dilluns a dissabtes de 10:00 h a 14:00h i de 16:00 h a 20:00 h, i diumenges i festius de 10:00 h a 14:00 h  si encara no el coneixeu, podeu visitar el Gaudí Centre, un espai per conèixer de manera amena i didàctica la vida i obra d’Antoni Gaudí.

Paraules clau:

Notícies relacionades