Back to top

Reus promocionarà el vermut a Andorra, Madrid i Saragossa

A més, s'ha redissenyat la marca Vermut de Reus i s'ha enregistrat un espot publicitari i tres showcookings amb els Germans Torres, Pep Moreno i Ferran Cerro, ambaixadors de la marca

La regidoria de Promoció de Ciutat ha dissenyat un pla d’accions promocionals amb la complicitat dels elaboradors locals de vermut que posarà en primera línia la força i la capacitat d’atracció d’un producte àmpliament reconegut arreu de l’estat espanyol: el Vermut de Reus.

El conjunt d’accions promocionals planificades i els indrets on es realitzaran són els següents:

  • Andorra, VallNord (estació de Pal) i Centre Comercial Illa Carlemany, del 25 al 27 de febrer. L’acció es desenvoluparà els dies 25 i 26 de febrer, de 19 a 21 h, al Centre Comercial Illa Carlemany amb un concert vermut i els dies 26 i 27 de febrer a les pistes d’esquí de Pal a VallNord, amb degustació de vermut de 12 a 15 h. Aquesta acció està adreçada al públic francès, rus, andorrà, estatal i català i es realitza conjuntament amb l’Aliança turística.
  • Madrid. Assistència amb estand propi de la marca Vermut de Reus al Salón del Gourmet, del 25 al 28 d’abril. Dins del programa d’activitats de la fira s’ha incorporat la presentació de Reus com a Capital del Vermut i un tast per a públic professional.
  • Fira Modernista de Terrassa, 11, 12 i 13 de maig, es tracta de la fira modernista més important de tot l’estat i les activitats organitzades transporten als visitants a l’època del Modernisme. Com cada any, Reus és una de les ciutats convidades amb estand propi per promocionar el modernisme de la ciutat i oferir degustació de Vermut. Fruit de la bona relació amb l’oficina de turisme de Terrassa, també s’ofereixen degustacions de Vermut a la finalització de les visites guiades als diferents espais modernistes de la ciutat.
  • Ciudad Real, del 10 al 12 de maig participació a la fira Fenavin. L’estand de la Cambra de Comerç de Reus comptarà de nou, amb la presència de l’Agència de Promoció de Ciutat de Reus amb un espai propi que servirà per donar a conèixer les 8 marques que formen part de Vermut de Reus: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp. A banda de la presència a la Fira, Reus Promoció farà una presentació el dia 7 de maig a la Sala d’Activitats, sota el nom “Reus, capital del Vermut”, on s'explicaran totes les activitats que es poden realitzar a la nostra ciutat al voltant del Vermut de Reus i que finalitzarà amb un tast de totes les nostres marques de Vermut.
  • Saragossa, del 13 al 15 de maig presència a Aratur juntament amb l’Aliança turística. Està previst realitzar una potent acció puntual de la promoció del Vermut al gran hall d’entrada de la fira, el dissabte 14 de maig al migdia, amb DJ’s i degustació del Vermut de Reus.

A banda de totes aquestes accions de promoció exterior, també s’han planificat un seguit d’accions que promocionaran la Marca «Vermut de Reus» aprofitant els principals actes i esdeveniments que hi ha a la ciutat com els congressos i convencions de FiraReus i els esdeveniments esportius i culturals, a més de la «Casa del Vermut i del Vi de Reus».

Vermut de Reus, patrocinador d'una pel·lícula

vermut de reus

La marca Vermut de Reus ha patrocinat la pel·lícula "Nosaltres no ens matarem amb pistoles", produïda per Lina Badenes (Turanga Films) i Belén Sánchez (Un Capricho de Producciones) i dirigida per Maria Ripoll. El Vermut de Reus té presència a la pel·lícula, no només en imatge, sinó també se l’esmenta en els diàlegs.

Apareixen les 8 marques de vermut i la global Vermut de Reus, mentre els protagonistes interactuen amb les ampolles. El vermut tindrà presència a l’acte públic de la presentació de la pel·lícula que s’estrenarà durant aquest 2022. 

Espot publicitari

vermut de reus

Amb la destacada presència dels xefs Germans Torres, Pep Moreno i Ferran Cerro, ambaixadors de la marca, iniciem l’any amb la campanya mediàtica «El vermut de Reus està fet de Reus».

Els esmentats cuiners van participar en la gravació d’un espot publicitari en què, seguint el fil conductor dels principals ingredients del vermut i del seu procés d’elaboració, es mostren alguns dels espais patrimonials més emblemàtics de la ciutat i es fa referència als artistes més internacionals vinculats a la ciutat de Reus: Gaudí, Marià Fortuny i Domènech i Montaner. 

La Casa Navàs, el Gaudí Centre, el Teatre Fortuny, l’antiga fàbrica dels Vermuts Rofes, el Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata i la plaça de les Peixateries Velles han estat els espais escollits per a la gravació d’aquest vídeo publicitari.

A l’espot se li afegeix també l’enregistrament de 3 showcookings en què els 4 mestres de la restauració han preparat una recepta especialment creada per a l’ocasió, en el que el «Vermut de Reus» n’és part integrant, donant visibilitat als 8 vermuts que en formen part. Els Germans Torres han preparat unes postres, «Neu de vermut amb fruites», en Pep Moreno ha elaborat 8 tapes diferents preparades amb cadascuna de les marques del Vermut de Reus «Vermut en vena» i en Ferran Cerro ha cuinat un plat de filet de cabirol marinat amb Vermut de Reus i cuscús de coliflor.

Tant l’espot com l’elaboració de les diferents receptes es podran veure a través de les xarxes socials, i tenen com a objectiu promocionar aquest producte gastronòmic estretament vinculat a Reus, posar en valor la seva versatilitat a la cuina, i contribuir a la promoció de la imatge de la ciutat.

Finalment, en el marc d’aquesta campanya promocional, s’ha aprofitat per redissenyar la marca «Vermut de Reus», actualitzant el seu disseny original i simplificant-ne les línies, permetent així una millor llegibilitat, i l’adaptació a les noves tendències.

Paraules clau:

Notícies relacionades