Back to top

Reus promou l'ocupació amb 20 contractacions

La crisi econòmica actual pel coronavirus ha comportat un augment de les xifres d'atur a Reus, és per això que des del programa "Treball i Formació", l'Ajuntament de Reus ha contractat a 20 persones per realitzar tasques d'administració i benestar social, i d'aquesta manera promoure la creació d'ocupació.

Després de la primera onada de coronavirus i just davant de la segona, són moltes les persones que han perdut la feina a causa d'aquesta crisi. D'aquesta manera des del pla de reactivació econòmica i social de l'Ajuntament de Reus i de la mà del programa "Treball i Formació" s'han creat unes línies estratègiques per tal de dur a terme polítiques actives de cooperació que permetin l'accés al mercat laboral.

En aquest sentit, el Servei d'Ocupació de Catalunya ha subvencionat vint contractes d'una durada de 9 mesos per realitzar tasques d'administració i benestar social.

Els contractes s’incardinen en dues línies del programa:

  •  Línia COVID: Accions d’experiència laboral i accions de formació adreçades a persones inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) a partir del 16 de març de 2020, aquest inclòs. En aquesta línia, l’Ajuntament ha realitzat 10 contractes de 9 mesos.
  • Línia PANP – COVID: Accions d’experiència laboral i accions de formació adreçades a persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts. En aquesta línia, l’Ajuntament ha fet 10 contractes de 9 mesos.

La contractació de personal és una de les moltes accions que s'estan duent a terme des de l'Ajuntament de Reus, per pal•liar la crisi econòmica actual. De fet, ja s'està treballant en altres línies d'ajudes per PIMES i autònoms, l'orientació laboral o el suport a l'emprenedoria.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades