Back to top

Reus promou el pensament científic entre els infants

Els alumnes d’entre 2 i 3 anys de les escoles bressol municipals de Reus participen aquest setmana en una activitat que promou el pensament científic en les primeres edats.
Reus promou el pensament científic entre els infants

El projecte Lab_06, de la Universitat de Manresa i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, promou l'interès per la ciència a partir de la iniciativa personal dels alumnes en la resolució de reptes, la presa de decisions amb intencionalitat i la vivència d'experiències positives d'aprenentatge científic.

La regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística ha aconseguit que les escoles bressol municipals de Reus formin part de la prova pilot del projecte Lab_06, que enguany, per primer any, trasllada l'activitat als centres educatius amb una furgoneta carregada de materials d'exploració i experimentació específics.

Amb aquest material, els alumnes poden manipular diferents ginys com imants, politges o frontisses; i experimentar amb els pesos, gramatges i mides de diferents materials, entre altres.

L'activitat ja s'ha desenvolupat a les escoles bressol la Ginesta, Montsant i Marfull; aquest dijous es fa a l’Olivera, i divendres al Lligabosc.