Back to top

El Reus queda definitivament exclòs de Primera Catalana

Després de les dues incompareixences del club i dels dos ajornaments en les quatre primeres jornades del campionat de lliga de Primera Catalana, el Comitè de Competició d'aquesta ha exclòs el filial del Reus Deportiu de la competició.
cf reus

El club roig-i-negre ha quedat totalment fora de combat. A causa de la incompareixença al partit d'aquest passat diumenge contra la Unió Esportiva Rubí, el CF Reus Deportiu B ha quedat exclòs de Primera Catalana. I és que el club repeteix esquema, i per segona vegada a la mateixa temporada no apareix en un partit. La primera va ser en la jornada 1 davant la Unió Esportiva Llagostera, i la segona, davant de la Unió Rubí.

Unes accions, que juntament amb els dos ajornaments de partits en les quatre primeres jornades de Lliga de Primera Catalana, deixen al Reus totalment exclòs del campionat. De fet, si el club no paga els 221.000 euros pendents amb la Real Federación Española de Futbol (RFEF) tampoc podrà competir la temporada vinent ni a Segona Catalana ni a Tercera Catalana, les dues categories on els tocaria jugar després de la sanció d'aquesta temporada.

Per tant, si Onolfo no troba aquests diners, el futur del CF Reus Deportiu serà negre, ja que no podrà tornar a competir sota aquest mateix nom. Un fet, que de ben segur desanimaria als ferms seguidors roigs-i-negres de tots aquests últims anys.

Paraules clau:

Notícies relacionades