Back to top

El Reus queda expulsat, el filial a l'espera

El Jutge Únic de competició expulsa definitivament el Club de Futbol Reus Deportiu de la Tercera Divisió. La Federació Catalana de Futbol avisa ara al filial roig-i-negre. L'equip B suma una nova sanció a l'entitat per incompareixença en el partit d'aquest cap de setmana.
Imatge del logotip de la Federació Catalana de Futbol

El Comitè de Competició ha decidit, com ja es preveia, expulsar el Club de Futbol Reus Deportiu de la Tercera Divisió. Cap integrant de la plantilla roig-i-negra es va presentar el passat diumenge a l'Estadi Municipal per disputar el matx de la Jornada 2 davant el CF Vilafranca, una segona incompareixença que comporta, tal com ordena el reglament, fer fora el club de la competició.

D'aquesta manera, el grup V de la categoria finalitzarà l'any esportiu amb 19 equips. La UE Castelldefels i els de l'Alt Penedès doncs sumaran automàticament tres punts, igual que la resta d'equips.

La incògnita ara mateix és el filial. L'equip B suma també una incompareixença que suposarà una nova multa per a l'entitat. Si el conjunt B no es presenta a l'Estadi Municipal per disputar el matx, dimecres a les 12 del migdia, davant La Pobla de Mafumet, la història es repetirà.

La Federació Catalana de Futbol s'exculpa de com ha derivat el Cas Reus i assegura que sempre va estar a la disposició de l'administrador concursal per informar-lo. L'òrgan català assegura que "ha vetllat fins a l'últim segon per tal que, si arribaven les garanties promeses, se li poguessin tramitar les llicències".