Back to top

Reus recull 2.000 quilos de joguines solidàries

Unes 800 famílies amb pocs recursos comptaran aquests Reis Mags amb joguines de segona mà en perfecte estat

2.000 quilos. Aquesta és la quantitat de joguines que tornaran a rodar i tindran una segona vida gràcies a la nova edició de la campanya de recollida de joguines "Les teves joguines que tornin a rodar" que s'ha fet aquest Nadal. Així doncs, prop de 800 famílies amb pocs recursos comptaran aquests Reis Mags amb joguines de segona mà en perfecte estat.

Un cotxe, animals de peluix, jocs de taula, nines o fins i tot bicicletes. Aquestes són algunes de les joguines a qui gràcies a la nova edició de la campanya de recollida "Les teves joguines que tornin a rodar" se'ls donarà una segona vida. En total, 2 tones, o el que és el mateix, 2.000 quilos de joguines, en bon estat, sense connotacions bèl·liques, amb totes les peces i amb el seu embalatge original que es repartiran a més de 800 famílies.

Com cada any, després de recollir, analitzar que totes les joguines estiguin en bones condicions i desinfectar-les toca repartir-les. Enguany s'han lliurat a Càritas, Suara Cooperativa i Confiança Solidària de Reus que s'encarregaran de fer-les arribar a tots aquells nens i nenes que més ho necessiten.

Es tracta d'una campanya solidària que cada vegada arriba a més gent i que ha agafat un gran impuls en els darrers anys gràcies a la forta resposta que ha tingut per part de la ciutadania.

Paraules clau:

Notícies relacionades