Back to top

Reus recupera el CD i el llibre amb les músiques del Seguici de Festa Major

A les portes de la Festa Major de Sant Pere, l'Aula de Sons i l'Institut Municipal Reus Cultura han presentat el CD 'Músiques del Seguici Festiu de Reus'.

Des del Ball de Diables, passant pel Ballet de la Cadena dels Nanos i  fins al Ball Solemne Llarg de l'Àliga. Un total de 35 cançons del Seguici Festiu conformen aquest nou disc que, sota el nom de 'Músiques del Seguici Festiu de Reus', han creat des de l'Aula de Sons i l'Institut Municipal Reus Cultura.

Actualització de la música amb noves sonoritats

El darrer enregistrament que existia sobre les músiques del seguici datava de l'any 1998, i és per aquest motiu que aquesta última gravació ha volgut incorporar totes les noves músiques i l'actualització d'arranjaments i sonoritats actuals del seguici festiu. Amb el disc, també s'ha creat un llibre que recull les partitures de totes les cançons que s'han enregistrat.

La recopilació en un CD de les músiques del seguici festiu de la festa major de Reus vol ser el reflex de la tasca divulgativa que es fa des de l’Aula de Sons, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya. 

Paraules clau:

Notícies relacionades