Back to top

Reus recupera la Fira Velèctric

La plaça de la Llibertat torna a acollir dos anys després la fira Velèctric, la qual celebra aquest 27 i 28 de maig la 6a edició de la mostra

La plaça de la Llibertat de Reus s'omplirà els pròxims 27 i 28 de maig amb un total de 18 expositors amb les mostres més innovadores de vehicles elèctrics, siguin d'ús individual o compartit amb la Fira Velèctric.

Rècord d'expositors

A través de les novetats, la fira del cotxe elèctric i híbrid de Reus pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants ni CO₂, ni fan soroll mentre circulen. La mostra celebra aquest 2022 la seva sisena edició i ha aconseguit acollir un rècord d'expositors.

La sisena edició del Velèctric estarà oberta al públic el divendres 27 de maig, de 17:30 a 21:00 hores, i el dissabte, 28 de maig, de 10:30 a 14:00 i de 18:00 a 21:00 hores. L’acte oficial d’obertura serà el dissabte a les 11.00 h, amb una visita de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio.

Espai de 'test drive'

Velèctric ofereix als visitants la possibilitat de provar fins a 21 models de vehicles elèctrics i híbrids, a banda de motos bicicletes i patinets, i alhora informar-se sobre els seus avantatges. De fet, la fira compta amb una zona de 'test drive' per provar els vehicles, per la qual els assistents hauran de reservar tanda a través de la web de l'Ajuntament de Reus

Paraules clau:

Notícies relacionades