El Reus recupera la quarta plaça de l’OK Lliga

Pòquer de gols de Marc Julià, que s’ha erigit en el protagonista de la victòria roig-i-negra (3-6).

Primera part sense gaire història al pavelló de Palau II. I la poca que ha tingut, ha estat favorable al Girona, que ha posat distància en el marcador en els primers compassos del duel. El reusenc i ex del Reus Marc Vàzquez ha avançat els gironins (1-0), i Moi Aguirre ha fet el segon poc després (2-0). Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Reacció del Reus

A la represa els de Jordi Garcia han reaccionat i han capgirat el resultat. Checco Compagno ha fet el primer en una jugada individual (2-1), Marc Julià ha fet el segon amb un xut potent des de la distància (2-2), i el mateix olotí ha fet el tercer des de la falta directa (2-3).

Gerard Pujol ha situat l’empat després de finalitzar una bona jugada assajada (3-3). Marc Julià ha sentenciat el partit amb dos gols més, firmant el seu pòquer particular (3-5). Ja amb el Girona jugant sense porter, Compagno ha fet el sisè a porteria buida (3-6).

Triomf del Reus, que posa fi a tres derrotes seguides. Els de Jordi Garcia han recuperat la quarta plaça de l’OK Lliga, després de l’ensopegada del Lleida davant del Barça.