Back to top

Reus recuperarà la màgia de la Cavalcada de Reis

També hi haurà un campament dels Patges Reials

L'ajuntament de Reus ha confirmat aquest dijous al matí que si la situació pandèmica es manté, la capital del Baix Camp recuperarà la tradicional cavalcada de Reis la nit del 5 de gener. 

Rua més llarga

Des de la regidoria de cultura s'està treballant per recuperar la rua de lluiment dels reis mags però es preveu que el recorregut sigui més llarg per tal d'evitar aglomeracions en diversos punts clau de la rua. 

Així doncs està previst que ses majestats els reis d'orient arribin a la ciutat el dimecres 5 de gener a dos quarts de cinc a la plaça d'Anton Borell i a dos quarts de 7 enfilaran cap al carrer ample per saludar als més menuts pels carrers de la ciutat. 

Campament al Parc de Sant Jordi

campament dels reis mags

Els patges però enguany es tornaran a avançar i arribaran a Reus el 29 de desembre per on passejaran al llarg del mateix dia 29 i també el 30. Després de l'èxit del campament dels reis mags al Parc Sant Jordi de les passades festes, enguany torna la il·lusió en aquest espai i seran els patges reials els que hi faran parada durant els dies. La recollida de cartes es farà els dies 2, 3 i 4 de gener, de 10:00 h a 13:30 h i de 16:30 h a 20:30 h.

El parc de Sant Jordi estarà ambientat amb tot allò que necessiten els patges per desenvolupar la seva important tasca. Amb entrada pel mateix parc, i sense necessitat de reserva prèvia d’entrades, el públic podrà accedir a l’espai en grups de 20 persones que aniran recorrent els diferents espais que mostraran les tasques que fan els patges per preparar l’arribada dels Reis d’Orient.


Altres activitats:

Dimarts 28 de desembre

  • 19:15 h, pels carrers de la ciutat, cercavila de l’Speteck.

Divendres 31 de desembre

  • 10:00 h, a la plaça de la Llibertat, rebuda i cercavila de l'Home dels Nassos.
  • 11:00 h, pels carrers de la ciutat, cercavila del Ball dels Dotze Mesos.
  • 12:00 h, a la plaça del Mercadal, salutació de l'Home dels Nassos des del balcó de l'Ajuntament.

Paraules clau:

Notícies relacionades