Back to top

Reus redueix un 8% els residus durant el confinament

El tancament de comerços i restaurants i el confinament de la població ha provocat una reducció de les deixalles a Reus del voltant del 8%.
Brossa

La fracció de rebuig, que representa el 70% de les deixalles generades habitualment a la ciutat, s'ha reduït en un 8,7% durant el confinament.

La generació de resta de fraccions també s'ha reduït: orgànica (-19,9%), paper i cartró (-10,2%) i vidre (-27,9%). Per contra, la recollida d'envasos ha crescut un 45,2%, un increment que s'atribueix al fet que el tancament del sector de la restauració ha traslladat el consum de menjar i begudes als domicilis, amb tipologia d'envasos diferents.

Reobren la deixalleria

Aquestes són dades que la regidoria de Medi Ambient ha comentat en una compareixença telemàtica on ha donat a conèixer les primeres accions de cara al desconfinament. De moment, la deixalleria del polígon Agro-Reus es tornarà a obrir per a usos industrials de les 9:00 a les 14:00 hores.

Campanya de civisme

Els guants i mascaretes, al contenidor gris

L'Ajuntament de Reus recorda a la ciutadania que tot aquell material que pugui estar infectat, com guants i mascaretes, cal dipositar-los al contenidor de rebuig, el gris, que és l'únic que es porta a incinerar i, per tant, s'assegura tota eliminació de restes biològiques. No fer-ho, pot ser constitutiu d'un delicte contra el medi ambient, segons ha notificat la Fiscalia.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades