Back to top

Reus reforça la desinfecció dels espais més concorreguts

L’Ajuntament de Reus ha reforçat la neteja de la ciutat. De fet, aquest dimarts han iniciat un nou sistema per potenciar la desinfecció dels espais més concorreguts com poden ser els contenidors de la brossa, zones pròximes a centres sanitaris i comerços.  
desinfeccio

Des de la posada en marxa de l’estat d’alarma, el consistori reusenc ha reforçat la neteja de la via pública. Cal recordar que s’estava a l’espera d’ampliar la flota de vehicles de neteja en una vintena.

Des de l’Ajuntament, asseguren que pràcticament aquests ja estan operatius i només falta poder llogar algunes “escombradores”. A la vegada, aquest dimarts han posat en marxa noves tasques de desinfecció que busquen actuar en el espais actualment més concorreguts per la ciutadania i on es podria propagar més fàcilment el coronavirus. 

desinfeccio

Desinfecció diària

reus

La desinfecció s’està duent de manera continuada i diària. De fet, des del consistori recorden que les deixalleries es troben tancades i demanen la col·laboració ciutadana per evitar llençar andròmines innecessàries aquest dies de confinament. A més, fan una crida al reciclatge conscient, amb la mirada posada en les exigències de la Unió Europea. 

reus

Nou contracte de la brossa

El regidor de Medi ambient confia que, el més aviat possible, es pugui tancar la nova licitació del contracte del servei de la brossa de la ciutat, ja que considera que és una prioritat per a la ciutat i el govern local.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades