Back to top

Reus reforça la seguretat als carrers amb set noves zones videovigilades

Reus reforçarà la seguretat a la via pública amb càmeres de videovigilància a set noves zones de la ciutat. La primera fase del nou pla s'executarà en un termini de dos mesos, i dotarà amb videocàmeres el passatge de la Macarena, el carrer del Vent i el carrer de Jesús.
Reus reforça la seguretat als carrers amb 7 noves zones videovigilades

Reus tindrà set noves zones vigilades per càmeres de seguretat. Així s'ha establert al nou Pla de Videovigilància, amb el qual es preveu reforçar la seguretat a la via pública. Una ampliació que s'ha previst després dels bons resultats de les càmeres instal·lades al barri de Mas Abelló l'any 2017. "Estem molt satisfets amb les càmeres de Sant Josep Obrer, tant nosaltres com els veïns, i estem segurs que ho podem estendre a altres zones de la ciutat", explica l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

La primera fase del Pla té un pressupost de 15.000 euros i instal·larà videocàmeres al passatge de la Macarena i els carrers del Vent i Jesús en un termini màxim de dos mesos. Els altres espais on s'instal·laran càmeres són la zona de la Sardana, les places Teresa Miquel, Cultura de la Pau i Anton Borrell i l'entorn de la pista esportiva del carrer Llorenç Milans del Bosch. "Són zones que tenen concentració de veïns i a vegades conflictes, però no es pretén estigmatitzar cap espai", afegeix l'alcalde.

Totes les càmeres estaran instal·lades abans de 2020, i seguiran el mateix sistema de funcionament que les de Sant Josep Obrer, amb un seguiment des de la Sala de Control de les dependències de la Guàrdia Urbana.

Paraules clau: