Back to top

Reus Refugi connecta amb la comunitat amb les jornades migracions i drets humans

Una setmana plena d'activitats que vol ensenyar a mirar més enllà de la part superficial de les persones

Les quartes jornades de Reus Refugi, Migracions i drets humans volen ser un instrument que ajudi a reflexionar sobre els processos a l'hora d'acollir, tant per la part dels migrants com per part nostra, per tal de connectar amb la comunitat. Reus refugi és una associació nascuda l'any 2016 amb l’objectiu de crear consciència social i participar activament en la resolució de la crisi migratòria a Europa afavorint l’acollida de persones refugiades a la ciutat de Reus alhora que vol sensibilitzar la població dels diversos reptes a l'hora d'emigrar. 
En l'edició d'enguany s'han deixat de banda les tradicionals xerrades i taules rodones d'altres edicions i s'ha apostat per activitats més dinàmiques. L'exposició mirant l'altre ha estat el principal atractiu de les jornades.

L'exposició mirant l'altre 

La dinàmica ha consistit a asseure els participants de l'activitat cara a cara en silenci per així poder mirar més enllà de la part superficial de les persones.

exposició reus refugi

Les jornades s'estendran fins demà, dissabte 27 de novembre i encara queden moltes activitats com ara un taller de joc creatiu que vol obrir l'associació a nous públics, una taula rodona amb experts de la inserció laboral, una xerrada sobre la repressió dels docents a Colòmbia i el tradicional dinar popular a la Sala Santa Llúcia.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades