Back to top

Reus registra una dotzena d'incendis en dos mesos

Des del passat cinc de setembre han cremat a la capital del Baix Camp quatre naus abandonades, quatre pisos i s'han registrat diversos focs més en àrees arbrades i instal·lacions com les del Reus Deportiu.

L'incendi de l'antiga fàbrica de la Valira aquest dimarts a la tarda és l'enèsim en el que portem de curs a Reus. Des del passat cinc de setembre hi ha hagut fins a 12 focs a la ciutat. Alguns tan imponents com el de la nau abandonada al Carrer Sant Serapi o el de les instal·lacions del Reus Deportiu. 

 En dos mesos s'han succeït els focs a la ciutat sense una explicació plausible. Contant la d'aquest dimarts, han cremat quatre naus abandonades: la més sonada la del carrer Sant Serapi, on es va descobrir una macroplantació de marihuana. A més però, han cremat també diversos pisos: dos al Barri Fortuny, un a l'avinguda Vidal i Barraquer i un altre al carrer Monestir de Ripoll on es va evacuar tot l'edifici i dues persones van haver de passar la nit fora de casa...

sostre incendi
Incendi nau abandonada

A tot plegat cal sumar-hi incendis de matolls a tocar de la C-14 i zones arbrades. Però també hi ha hagut incendis imponents, com el del pàrquing de camions de l'avinguda Sant Bernat Calbó. Aquell vespre, les flames es van poder veure des de pràcticament tota la ciutat, i la columna de fum negre s'elevava diversos kilòmetres.

Un altre incendi important va ser el del Reus Deportiu, ara fa pràcticament un mes. El foc s'iniciava a les saunes de les instal·lacions roig-i-negres i va afectar principalment l'espai de la piscina. El club era buit, però va ser dia de partit... els treballadors de la neteja van ser qui van alertar de les flames.  

incendi reus deportiu piscines
Incendi Reus Deportiu

Paraules clau:

Notícies relacionades