Back to top

Reus renovarà els vehicles de les Brigades Municipals

L'Ajuntament hi destinarà uns 400.000 euros. Els vehicles actuals tenen uns 20 anys de mitjana

L’Ajuntament de Reus ha iniciat un procés de renovació de la flota de vehicles de les Brigades Municipals, donada l’antiguitat de l’actual, que compta amb una mitjana de 20 anys. La inversió ha de contribuir a la millora de les condicions laborals dels treballadors de la Brigada així com a la millora de la prestació dels serveis. Alhora, comportarà eliminar l’elevat cost econòmic que suposa el manteniment dels vehicles actuals.

En total es renovaran 9 vehicles, els primers dels quals ja s’ha finalitzat el procés de licitació, s’han adjudicat i se subministraran, previsiblement, a finals d’aquest mes de juny. Es tracta de tres vehicles inclosos en el Pla d’Inversions 2020, que s’han adjudicat per un import de 245.319,5 euros. Són vehicles que es destinaran a les diferents unitats de les Brigades, especialment les de construcció, mobiliari urbà, muntatges i jardineria:

  • Un camió de 16 Tones, amb grua i caixa oberta.
  • Una minicarregadora compacta amb accesori per a retroexcavadora.
  • Un carretó elevador 4x4.

D’altra banda, l’Ajuntament té en fase de licitació dos contractes de subministrament més, un corresponent al Pla d’Inversions 2021, amb un import de licitació de 119.995,70 euros; i l’altre, fruit del romanent del pressupost municipal de 2020, amb import de 30.000 euros. Amb els dos contractes es podran adquirir els vehicles següents:

  • Una biotrituradora mòbil sobre remolc.
  • Un camió de massa màxima autoritzada fins a 3.500 Kg, 3 places amb caixa oberta
  • Dos camions de reduïdes dimensions, 2 places amb caixa oberta
  • Una furgoneta de 5 places
  • Una furgoneta de 2 places.

Els sis vehicles s’assignaran principalment a les unitats de jardineria, construcció, mobiliari urbà, pintura i de manteniment de fonts i sortidors ornamentals de les Brigades Municipals.

Paraules clau:

Notícies relacionades