Back to top

Reus revitalitzarà els ravals de Robuster i Sant Pere a partir d'un eix comercial

El govern de Reus ha presentat aquest migdia la iniciativa Reus Espais Vius, que busca precisament revitalitzar la vida comercial de la raval de Robuster i Sant Pere.

Aixecar més persianes a la raval de Robuster i Sant Pere de Reus. Aquest és l'objectiu que s'ha marcat el govern local a llarg termini i per aconseguir-ho ha presentat la iniciativa Reus Espais Vius, que busca revertir la tendència de locals tancats. Actualment, en aquesta zona n'hi ha 25. Per fer-ho possible, es destinarà una partida pressupostària inicial de 150.000 euros per incitar a l'emprenedoria centrada en negocis que propiciïn un impacte positiu al conjunt de la ciutat. La voluntat és que si obté l'èxit esperat, es pugui estendre aquesta proposta a d'altres zones de la ciutat. Ara bé, aquest és un projecte a llarg termini, segons el consistori, que es podria allargar durant 2 anys.

Altres ciutats, com és el cas de Vic, ja han implantat aquest projecte prèviament i amb èxit. Ara, Reus buscarà crear un eix comercial amb la sostenibilitat i la sensibilitat envers el medi ambient com a protagonistes.
De moment, l'acció més immediata que s'aplicarà a la raval serà artística; per tal d'atraure a nous visitants i fer més visible els negocis actuals, es decorarà tant els aparadors com els interiors dels locals.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades