El Reus s’acostuma a les remuntades

Els de Jordi Garcia, que han arribat a perdre per dos gols de diferència, han capgirat el marcador i suma el segon triomf del curs (3-5).

Un nou partit travat i complicat a l’OK Lliga. Aquest és el panorama que s’ha trobat el Reus Deportiu Virginias a Sant Cugat. Al minut 4 de partit, Carles Domènech ha fet el primer gol local (1-0). Quan en faltaven set pel descans, Abel Moya ha fet el segon (2-0). Dos gols que han arribat després d’una pèrdua roig-i-negra i el posterior contraatac del Sant Cugat.

En l’última acció dels primers vint-i-cinc minuts, Marc Julià amb una gran jugada individual ha retallat les diferències (2-1). A la segona part, el Reus ha crescut i l’olotí ha situat l’empat després d’una falta directa excel·lent (2-2). Els locals han reaccionat ràpidament i Pol Galbas ha fet el tercer (3-2).

Tres gols en deu minuts

En els darrers deu minuts del duel, el Reus ha capgirat -de nou- el partit i s’ha emportat la victòria. Marc Julià amb un aixeca i pica des de la directa ha tornat a col·locar l’empat (3-3). Sergi Aragonès amb un gran xut des del vèrtex de l’àrea (3-4) i aprofitant una assistència de Diego Rojas -post jugada individual de nivell-, ha situat el resultat definitiu (3-5).

Els de Jordi Garcia sumen el segon triomf del curs i la segona remuntada de l’OK Lliga. El pròxim partit serà dimarts contra el Caldes (21 h), al Palau d’Esports.