Back to top

Reus s'adhereix al Dia internacional contra la LGBTIfòbia

El domàs LGBTI+ estarà penjat a la façana de l'ajuntament fins dilluns 17 de maig

L'Ajuntament de Reus torna a fer visible el seu compromís de lluita contra l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia a través de la visibilització i la sensibilització de tota la població del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, que es commemora el 17 de maig. Aquest divendres ha tingut lloc la primera acció organitzada pel departament municipal de Polítiques d'Igualtat, que ha consistit en la penjada del domàs LGBTI+ a la façana del palau municipal. El domàs hi estarà penjat fins dilluns.

Precisament dilluns, a les 12:30h, tindrà lloc la lectura del manifest contra l'LGBTIfòbia a la porta de l’ajuntament de Reus, a càrrec de la presidenta de l’entitat H2O, Berta Mascaró i la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores Juanpere, i que comptarà amb la presència d'altres membres de la corporació municipal. L'objectiu és fer visble el posicionament del consistori contra de qualsevol discriminació.

Els actes s'emmarquen en el Pla Municipal LGBTI+ de Reus, concretament en els objectius i les accions "Garantir el compromís del Consistori en el disseny, la planificació, la implementació, el seguiment i la valoració de polítiques locals amb perspectiva de diversitat sexual i de gènere garantint els drets del col·lectiu LGBTI+", "Visualitzar i reconèixer les aportacions del col·lectiu LGBTI+" i "Celebració d'actes commemoratius i reivindicatius".

Paraules clau:

Notícies relacionades