El Reus salva un punt de Palafrugell

Àlex Rodríguez, a la desesperada, ha aconseguit transformar la falta directa en el 4 a 4 definitiu. Un punt que dona la tercera plaça de l'OK Lliga al Reus Deportiu Miró, amb el CH Caldes a només un punt i amb dos partits menys

El Reus Deportiu Miró haurà de seguir defensant la tercera plaça de l'OK Lliga. Guanyar a Palafrugell hauria significat un avantatge moral davant del Caldes –equip amb dos partits menys–, però l'empat d'aquest dissabte (4-4) deixa els de Jordi García a la corda fluixa en la lluita pel podi. El Palafrugell ha evitat tractar de tu a un Reus vigorós i li ha fet els gols al contraatac.

El 27 roig-i-negre ha frustrat l'ofensiva dels locals i ha arrencat un contraatac que, amb el capità com a intermediari, ha acabat en el primer gol de la jornada definit amb artesania per Romà Bancells (1-0). Amb tan sols dues transaccions, Abeal ha recuperat una bola amb destinació l'estic de Sergi Canet, que l'ha enviat al fons de la xarxa. Romà, travat a la cantonada per dos palafrugellencs, ha fet una passada enrere que Àlex Rodríguez ha transformat en l'1 a 2.

A 6 minuts del descans, els de Xavier García ha tornat a igualar el marcador, obra de Caco aprofitant un contraatac (2-2). Sergi Canet ha anat més enllà i ha avançat els amfitrions abans de la mitja part, aprofitant en suspensió una altra assistència d'Abeal per sorpresa de Ballart.

El Reus ferit d'orgull ha tornat a la pista a remuntar l'embat; Nájera n'ha fet els honors. No n'hi ha hagut prou, perquè els del Baix Empordà tenien ganes de fer suar els seus convidats. Càndid ha encaixat el 4-3 de Marc Figa.

Ni bola aturada, ni superioritat

Una blava a Borja Ramon hauria permès el 4 a 4 a Julià des de la directa, però els porters que han de fer front a aquesta pena ja li tenen estudiada l'estratègia. El mateix amb el pitxitxi de la competició, a qui Linu li ha aturat un penal pocs instants després. Mentrestant, els de Jordi García tampoc han aprofitat els dos minuts de superioritat.

El porter titular del Palafrugell ha hagut de seure a la cadira del càstig i Rodríguez, a la desesperada, ha aconseguit certificar l'empat des del punt de la directa. Malgrat intentar-ho fins a no poder més, els del carrer Gaudí tornen de terres empordaneses amb un sol punt. Un resultat que fa més complicada la seva disputa per la tercera posició.