El Reus s'assegura la quarta plaça de l'OK Lliga

Els de Jordi Garcia han patit en excés davant l'Arenys, un rival que ha igualat tres gols en contra i ha posat la por al cos dels ganxets. Un doblet de Marc Julià ha decantat la balança (5-3).

El gruix de l'última jornada de l'OK Lliga s'ha disputat de manera unificada, i amb el Reus Deportiu Virginias jugant-se la quarta plaça de cara al play-off i l'accés a la Lliga Europea. El partit contra l'Arenys, rival que es jugava el factor pista a favor pel play-out, ha començat molt bé pels interessos roigs-i-negres. Sergi Aragonès amb un doblet abans dels quinze minuts de partit ha avançat els ganxets (2-0), i a sis minuts i mig pel descans, semblava que David Gelmà sentenciava (3-0).

Patint fins al final

Els visitants, però, han anat al vestidor amb un gol d'Àlex Joseph en els segons finals del primer temps (3-1). Una diana que els ha endollat al duel, ja que durant els primers minuts de la represa han aconseguit l'empat gràcies a Aleix Domènech i el mateix Joseph (3-3). La reacció roig-i-negra no ha arribat fins als últims minuts de partit. Marc Julià amb un doblet ha deixat els tres punts al Palau d'Esports (5-3), just en la setmana del cinquantè aniversari del temple ganxet.

Així doncs, el Reus jugarà els quarts de final del play-off de l'OK Lliga contra el Noia amb el factor pista a favor. Els enfrontaments es disputaran el cap de setmana del 13-14 i 20-21 de maig. Si fos necessari, el tercer partit es jugaria el dimarts 23 del mateix mes.