Back to top

Reus se suma al Black Friday

Aquest divendres arranca el Black Friday. Una de les cites més esperades de l'any per als consumidors per realitzar les grans compres de Nadal. I és que gran part dels comerços de la demarcació aplicaran, a partir d'avui, infinitat de descomptes als seus productes.
black friday

Cada vegada són més les persones que s'esperen als descomptes previs a les festes de Nadal per fer la gran compra. Per aquest motiu, més del 67% dels comerços de la demarcació de Tarragona aposten pel Black Friday.

Una iniciativa que malgrat que en els seus inicis sí que durava només una jornada, ara en podem gaudir durant setmanes. I és que, tal com asseguren des d'Unió de Botiguers, ens trobem davant d'una de les millors èpoques de l'any per al comerç local.

Un augment de les vendes que també corroboren gran part dels veïns de la ciutat. No obstant això, n'hi ha que, sigui per l'aglomeració de gent sigui perquè asseguren que els descomptes no són tan elevats, prefereixen no participar-hi.

Les campanyes d'Unió de Botiguers i el Tomb de Reus

cotxe

Uns descomptes que se sumen a la resta de campanyes de Nadal engegades aquesta setmana per les dues entitats comercials de la ciutat: Unió de Botiguers i el Tomb de Reus, els quals sortejaran, entre altres coses, des de vals de compra per valor de 600 euros fins a un cotxe.

Paraules clau:

Notícies relacionades