Back to top

Reus se suma al dia de l'Orgull LGBTI+

Durant l'acte institucional s'ha penjat el domàs amb l'arc de Sant Martí al balcó de la Casa Rull i s'ha llegit el manifest de la mà del col·lectiu H₂O.

El Dia Internacional per l'Alliberament LGBTI+ coincideix cada any a Reus amb la vigília de Sant Pere, però no per això passa més desapercebut. Aquest dimarts s'ha celebrat l'acte institucional per commemorar aquesta data, tot plegat organitzat pel Casal de les Dones on s'ha penjat el domàs amb l'arc de Sant Martí al balcó de la Casa Rull, seguit de la lectura del manifest de la mà de l'associació H₂O, col·lectiu LGBTI+ referent al Camp de Tarragona.

Alerten que l'entrada de VOX a les institucions pot suposar una pèrdua de drets

Durant l'acte, l'associació H₂O ha manifestat les reivindicacions per aquest 28 de juny. Com cada any, la lluita per la igualtat i la no discriminació per a les persones del col·lectiu segueix sent el pal de paller de les seves reclamacions, però enguany se li suma l'auge de l'extrema dreta i l'alerta sobre la pèrdua de drets que podria patir el col·lectiu LGBTI+.

Tot i això, des d'H₂O remarquen que cada cop més ,en l'àmbit local, el col·lectiu rep més suport per part de la societat en general, i conviden a tothom qui ho vulgui a participar de la manifestació unitària el proper 29 de juny a les 7 de la tarda a la plaça dels Carros de Tarragona.

Paraules clau:

Notícies relacionades