Back to top

Reus se suma als 'Esmorzars i Berenars #AmbCor' de la Creu Roja

Els clients dels supermercats Alcampo han realitzat donacions destinades a les families vulnerables

La 9a edició de la campanya solidària 'Esmorzars i Berenars #AmbCor', organitzada per la Creu Roja i Alcampo, juntament amb Oney, Nhood i ACYRE Madrid, ha aconseguit recaptar un total de 1.000 euros als 2 establiments que hi han participat en la província de Tarragona.

Enguany ha estat la primera vegada en què en lloc de fer una recollida de productes en espècie els clients han realitzat donacions d'1, 3, 5, 10 o 20 euros a les caixes dels hipermercats i supermercats Alcampo durant la semana del 12 al 17 d'abril . També s'han pogut realitzar a través de la seva plataforma de comerç en línia www.alcampo.es.

25 voluntaris a Reus i Tortosa 

A la campanya, 3.100 persones han participat  com a voluntàries, situant-se als establiments Alcampo per a informar als clients sobre la possibilitat de col·laborar.

Concretament als hipermercats Alcampo de Reus i Tortosa s'ha comptat amb la participació de 25 persones voluntàries, de les respectives assemblees locals de Creu Roja, que han informat sobre com participar en la iniciativa a tots els clients que s'han acostat als establiments.

332.000 euros per a les famílies vulnerables

En total s'han assolit donacions per valor de 216.000 euros, a les que s'hi han sumat 110.000 euros que Alcampo ha lliurat a Creu Roja i 6.000 euros que han aportat Oney i Nhood (3.000 euros cadascuna).

En el conjunt de l’Estat, la suma ha arribat als 332.000 euros, import que s’entregarà a Creu Roja i es farà arribar a les famílies en situació de vulnerabilitat que participen en programes de l’entitat a través de targetes per adquirir aliments. En total s’han sumat a la iniciativa 204 establiments (31 d’ells franquiciats), 2 dels quals a la demarcació de Tarragona. 

Un dels objectius de la campanya 'Esmorzars i Berenars #AmbCor" és treballar en aliança, com assenyala l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible 17 de Nacions Unides, mitjançant la col·laboració públic – privada.

Paraules clau:

Notícies relacionades