Back to top

Reus se suma un any més a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible

Amb l'objectiu de seguir conscienciant a la ciutadania, enguany l'Ajuntament ha preparat unes càpsules audiovisuals per resoldre tots els dubtes que giren al voltant de l'energia.

Reus segueix sumant iniciatives i campanyes amb la voluntat de conscienciar a la ciutadania sobre l'eficiència energètica, les energies renovables i el seu paper clau en la transició energètica. En aquesta ocasió ho fa adherint-se a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, que enguany se celebra del 25 al 29 d'octubre amb diverses accions de conscienciació. A més, la regidoria de Benestar Social també en formarà part perquè "en els darrers anys l'energia està impactant de forma vital a les famílies amb més vulnerabilitat".

En aquesta ocasió, les regidories de Medi ambient i Benestar Social de l'Ajuntament de Reus han preparat unes càpsules audiovisuals en format pregunta i resposta, on els ciutadans i ciutadanes plantegen dubtes sobre l'energia i tècnics i regidors els resolen els dubtes.

Dijous es farà una activitat adreçada a les famílies

D'altra banda, aquest dijous dia 28 d'octubre de 17 h a 20 h a la Plaça Prim es durà a terme una activitat adreçada a les famílies, i als infants i gent jove, que juguen un paper clau en el futur de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades