Back to top

Reus se suma a la riuada solidària

Els comerços de Reus organitzen diferents accions solidàries des d'avui fins al 29 de novembre.
Riuada solidària

Activitats solidàries

Diverses associacions de comerciants i organitzacions de la ciutat reusenca organitzen activitats solidàries per recollir fons i destinar-los a les destrosses de l'Espluga de Francolí i Montblanc, dues de les poblacions afectades pel desbordament del riu Francolí el passat 22 d'octubre.

Riuada solidària

Web de Riuada Solidària

Mercat solidari al Mercadal

El producte solidari, la guardiola solidària i el mercat solidari, previst pel 23 de novembre a la plaça Mercadal de 17.00 h a 20.00 h, que el comerç que ho vulgui podrà participar aportant un producte o més per vendre a un preu simbòlic. Les tres accions que duran a terme els comerços des d'avui fins al 29 de novembre. Unes iniciatives que serviran per recollir diners per l'associació Riuada Solidària.

Pel que fa al funcionament de les activitats, en el cas del producte solidari consisteix en els comerços que hi vulguin participar escolliran un producte del seu establiment i per cada venda del producte es destinarà una quantitat a la causa. Mentre que en el cas de la guardiola solidària es posarà a disposició de les botigues que ho vulguin, i d'aquesta manera els clients hi podran dipositar la quantitat desitjada. Les botigues que s'adhereixin a la causa tindran penjat el cartell conjunt que s'ha elaborat per les accions.

Paraules clau:

Notícies relacionades