Back to top

Reus senyalitza al carrer recomanacions per prevenir contagis

Des d'aquest dimecres s'han començat a pintar, als passos de vianants i també a les voreres, recordatoris sobre la necessitat de mantenir la distància de seguretat i també la recomanació de dur mascareta.
senyalitzacio covid

Reus ha entrat aquesta setmana a la fase 1 i els ciutadans han pogut començar a inundar els carrers i les places de la ciutat.

Segons la regidora de Seguretat Ciutadana, Dolors Vázquez, en conjunt, "la ciutat s'ha comportat de forma responsable", però tot i així el govern ha decidit reforçar els missatges d'administracions superiors col·locant a la via pública diverses senyalitzacions especialment destinades a reduir el nombre de contagis. 

carrers

Segons l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, "la prevenció de la salut és bàsica i apel·lem a la responsabilitat de cadascú". És precisament al gruix de ciutadania a qui es dirigiran aquests missatges que, entre d'altres coses, volen recordar la necessitat de mantenir els dos metres de distància entre les persones -i d'aquí que es busqui que la gent circuli per la vorera de la dreta-, la recomanació de dur mascareta pel carrer i també la importància de rentar-se les mans de forma continuada. 

Senyalització COVID-19 Reus

"Encara som en una fase de risc i si no fem les coses bé podem retrocedir", ha dit l'alcalde.

vianants

Vázquez assegura que s'han començat a pintar alguns senyals aquesta matinada i que, des del centre i cap a l'exterior de la ciutat, s'anirà fent de forma progressiva al llarg dels propers dies. "No pintarem tots els carrers", ha dit Vázquez, "però sí que volem que el missatge arribi a tots els barris". De fet, la idea és senyalitzar aquells carrers que siguin més transitats. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades