El Reus serà cap de sèrie a la Copa

Els de Jordi Garcia superen l'Arenys de Munt (2-4) i acaben la primera volta com a quarts de l'OK Lliga, una posició que els permet ser caps de sèrie pel torneig del KO.

Duel incòmode i fred del Reus a Arenys. Típic partit on sumar els tres punts és el principal objectiu, per damunt del bon joc i les prestacions. Al minut 13, Joan Salvat ha fet el primer gol amb un fort xut ras que ha passat per sota de Guillem Garcia (0-1). Cinc minuts després, Sergi Aragonès ha aprofitat l'assistència del capità per fer el segon de cullera (0-2).

A la represa l'Arenys ha retallat diferències a través de Marc Puigvert des del vèrtex de l'àrea (1-2). Quan més collaven els locals, el Reus ha fet el tercer: Sergi Aragonès ha combinat amb Diego Rojas, que ha assistit Marc Julià, autor del gol (1-3). L'Arenys no s'ha rendit i des de la falta directa ha fet el segon el mateix Puigvert (2-3). Ja en els últims segons, Aragonès ha fet el quart a porteria buida (2-4).

El Reus acaba la primera volta de l'OK Lliga com a quart classificat i sent cap de sèrie per la Copa del Rei. Aquest dissabte comença la segona volta a la pista de l'Igualada.