Back to top

Reus, seu de la final Nacional Catalana de Cros Escolar

Més de 1.200 nens participaran el proper diumenge a la final Nacional de Cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Després de 14 anys, Reus torna a acollir la final d'aquesta competició tan rellevant en el calendari esportiu escolar i ho fa amb la participació de 80 nens del Baix Camp.
Final nacional de cros escolar

El circuit natural del Parc del Roquís, al polígon Agro Reus, serà l'escenari de la final Nacional Catalana de Cros Escolar que es farà aquest diumenge. Més de 1.200 esportistes d'entre 6 i 16 anys visitaran la ciutat reusenca per disputar una de les finals més importants del calendari esportiu escolar de Catalunya. En total, hi participen nens d'una trentena de comarques.

La competició es dividirà en tres recorreguts en funció de la categoria: un de 540 metres pels més menuts, un altre de 960 i l'últim de 1320 metres. Aquest any, com a novetat, està previst que les distàncies tinguin el mateix metratge tant en categoria masculina com femenina.

La final Nacional Catalana de Cros Escolar torna a Reus per segona vegada després de 14 anys i ho fa amb la participació de 80 nens procedents del Baix Camp. Està previst que aquest estiu la ciutat sigui seu d'algunes de les finals dels Jocs Esportius Escolars.

Paraules clau: