Back to top

Reus s'omplirà de roses

Diferents espais de la ciutat es decoraran amb roses en la 2ª edició de "Roses a Reus"

Ja s'ha posat en marxa la segona edició del projecte "Roses a Reus" on es pretén decorar tota la ciutat amb la seva flor emblemàtica: la rosa. Durant el primer cap de setmana del mes de maig la rosa serà la protagonista de la ciutat. Del 6 al 8 de maig, Reus lluirà el color roig pel projecte "Roses a Reus" que aquest any celebrà la seva 2ª edició

El Palau Bofarull, El Circol, l'Ajuntament de Reus i la Casa Navás són els diferents espais que podrem trobar plens de vida i atractiu floral. A més a més, els botiguers i els veïns del carrer major i de la plaça mercadal s'hi sumen a l'activitat decorant els seus porxos amb la temàtica del projecte i repartint roses als clients de la ciutat. Aquest any s'ha duplicat la xifra de roses proporcionades pel TOMB Reus ja que tenen expectatives d'omplir la ciutat de roses.

cartell roses de reus

Els joves dissenyen els carrers de la ciutat

Pel que fa al disseny dels edificis emblemàtics aniran a càrrec dels estudiants de l'escola d'Art i Disseny i de l'Institut d'Horticultura i Jardineria de Reus. Cada grup organitzat s'encarregarà de donar-li vida a una façana o espai de Reus, cadascuna amb una voluntat i un títol.

roses de reus

La capital de la rosa

Aquest projecte comptarà amb diverses activitats, entre les quals es celebrarà l'edició 75ª del Concurs Exposició Nacional de Roses que organitza el Centre de Lectura de Reus, amb qui es fa col·laboració per promoure Reus com "la capital de la rosa". L'entrega de premis tindrà lloc dissabte a les 12:30h 

Per altra banda, Reus Promoció premiarà a les primeres 50 persones que s'acostin al Gaudí Centre i que tinguin per nom "Rosa" amb una rosa, una ampolleta de vermut de Reus i una entrada pel cap de setmana al centre d'interpretació sobre la vida i figura de Gaudí.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades