Back to top

Reus s'omplirà de roses del 6 al 9 de maig

Es decoraran les façanes del Palau Bofarull, l'Ajuntament de Reus, la porxada del Gaudí Centre i la Casa Navàs.

La rosa serà la gran protagonista d'aquest cap de setmana a Reus. I és que a partir del dijous, la ciutat comptarà amb diferents decoracions, totes elles fent homenatge a aquesta flor, emblema del municipi. Les façanes del Palau Bofarull, el Gaudí Centre, l'Ajuntament i la Casa Navàs seran decorades amb aquesta tècnica floral. De fet, tots els dissenys aniran a càrrec d'alumnes de l'Escola d'Art i Disseny i l'Institut d'Horticultura i Jardineria de Reus.

reusroses

Aparadors comercials decorats

A més d'aquests espais, les entitats comercials també s'han sumat a la iniciativa. Tant el Tomb de Reus com la Unió de Botiguers i El Pallol decoraran els seus aparadors amb roses. Per la seva banda, el Tomb de Reus regalarà a la seva clientela més de 2.000 roses.

Roses de Reus

74è Concurs Exposició Nacional de Roses

Tot plegat, coincidint amb la 74a edició del Concurs Exposició Nacional de Roses que any rere any organitza el Centre de Lectura. Aquest 2021, el certamen s'ha hagut de convertir en un format fotogràfic. Els premis es lliuraran el dissabte 8 de maig a les dotze del migdia al Teatre Bartrina. 


optiques visio

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades