Back to top

Reus, sortida i arribada d'un recorregut en moto pel territori

Aprofitant l'arribada del bon temps, més de mig miler de motoristes s'han reunit aquest dissabte a Reus per participar en la ruta motociclista Eutiches Book.

Al voltant d'uns 600 motoristes s'han citat aquest dissabte a Reus per gaudir de la 5a edició de la Ruta Motociclista EutichesBook. Amb sortida i arribada a Fira Reus, la proposta ha ofert un recorregut no competitiu per carreteres obertes al trànsit de l’interior de la Costa Daurada, el Priorat i les Muntanyes de Prades.

Aquesta és una de les sis proves d’aquest estil que es realitzen a tot l'estat. L'itinerari és sorpresa i varia segons l'edició. D'aquesta manera, els participants poden descobrir-lo amb l'ajuda d'un llibre de ruta, el roadbook, havent de passar pels punts de control establerts, a l’estil del Ral·li Dakar. 

La cursa ha comptat amb tres categories: una de 700 quilòmetres i només recomanada a participants experts, una de 500 quilòmetres de recorregut i una dedicada a les motos clàssiques, d'entre 300 i 150 quilòmetres.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades