El Reus sua tinta però ja és a les semifinals de la Lliga Catalana

Un solitari gol de Raül Marín des del punt de penal li ha donat el bitllet per a les semifinals de la Lliga Catalana al Reus Deportiu Virginias.

Patint, però el Reus Deportiu Virginias ja és a les semifinals de la Lliga Catalana, després de superar l'Igualada HC per un gol a zero. El partit s'ha vist que es presentaria complicat pels interessos dels de Jordi Garcia des del primer minut del duel, que s'ha disputat a Sant Hipòlit de Voltregà.

El pal seria el principal aliat dels de l'Anoia en els primers compassos del duel, ja que un penal de Gelmà i un xut de Compagno han acabat impactant al ferro. L'Igualada no s'ha empetitit i ha tingut diverses opcions clares, inclòs un pal del reusenc Marc Palau. A poc més d'un minut pel descans, una blava a Ton Baliu li ha donat l'opció al Reus de marcar, però el pal s'ha tornat a aliar amb els de Cesc Fernández. Quan semblava que amb l'empat s'arribaria al descans, un penal favorable al Reus ha acabat amb el primer i únic gol del duel, obra del killer -i avui capità- Raül Marín.

Al Reus li ha costat tornar al partit

Els primers minuts de la segona part han estat feixucs pel Reus, un fet que ha propiciat uns minuts de descontrol i de diverses contres igualadines amb perill. Un parell d'ocasions han acabat al pal, però la majoria es trobaven amb un insuperable Martí Zapater. Precisament, una aturada del porter reusenc en un tres contra u quan faltaven pocs minuts pel final, ha estat clau per la victòria ganxeta.

El Lleida a les semifinals

Amb aquest triomf, el Reus continua sumant victòries i bagatge per a la temporada. Aquest divendres els de Jordi Garcia tornaran a Osona per disputar les semifinals de la Lliga Catalana. El rival serà el CE Lleida Llista, que ha superat el CP Calafell (2-5).