Back to top

Reus suspèn els actes principals de Carnaval

Aquest dimarts al vespre, la Federació reusenca d'associacions de Carnaval, la FRAC, ha decidit cancel·lar els actes de carrer.

Ni confeti, ni festa al carrer ni els àpats de l'Expoprofit. El coronavirus ha deixat, oficialment, la ciutat de Reus sense Carnaval. Una possibilitat que molts ja s'esperaven però que aquest dimarts al vespre s'ha certificat amb l'anunci de la FRAC. Una decisió difícil de prendre per part de l'organització que afecta els grans actes de la disbauxa reusenca.

El president de la FRAC, Pere Turellols, ha explicat que "hem hagut d'anul·lar tots els actes de carrers per la covid i, lamentablement, són el 90% dels actes que fem".

Una exposició dels cartells de Carnaval

Els actes que es mantindran serà la disfressada d'estàtues i monuments, així com el concurs i exposició del cartell de carnaval d'enguany. També intentaran fer una exposició amb els 40 darrers cartells de carnaval de la ciutat. A la vegada, Turellols, reconeix que el model de carnaval canviarà. Encara falten més de 3 mesos per a la celebració del Carnaval, i des de la FRAC asseguren que continuaran pensant com adaptar-se a la situació sanitària.

Paraules clau:

Notícies relacionades