Back to top

Reus també es mulla per l'esclerosi múltiple

Les piscines municipals, el Reus Deportiu i el Tennis Monterols s'han sumat a la iniciativa solidària que fa 26 anys que recapta fons per aquesta malaltia crònica.
Reus també es mulla per l'esclerosi múltiple

Anar a la piscina per una causa benèfica, aquest és el lema que s'ha viscut aquest diumenge a les piscines de tot Catalunya que s'han adherit a la campanya "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple". La iniciativa arriba enguany a la seva 26a edició amb 185 instal·lacions a la demarcació que han acollit activitats per tal de recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple. 

L'esclerosi múltiple és una malaltia neurodegenerativa i sense cura que afecta el sistema nerviós. Les persones que la pateixen poden tenir diversos símptomes, alguns invisibles a simple vista com la fatiga o el dolor. Amb campanyes com aquesta es vol donar a conèixer aquesta malaltia que la pateixen 80 de cada 10.000 persones.
 

campanya Mulla't Per l'Esclerosi Múltiple a les piscines Municipals de Reus


Durant la jornada, voluntaris de l'entitat han venut articles de la campanya i han recollit donatius per a la fundació, uns diners que es destinen a minimitzar l'impacte de la malaltia en la vida de les persones amb esclerosi múltiple i als eu entorn.