Back to top

El Reus Teatre Musical tanca la segona edició com a festival consolidat

JORDI OLÀRIA GRAS

El Teatre Bravium ha acollit, aquest cap de setmana, la segona edició del Reus Teatre Musical. El jove festival pot presumir d’estar consolidat, de la mateixa manera que la sinèrgia entre Les Artistes Locals i el Bravium. L’aposta, de petit format, no vol créixer en excés, però sí donar-se a conèixer tant a Reus com al Baix Camp i la resta de Catalunya

Les Artistes Locals i el Bravium han trobat la fórmula de l’èxit d’un festival de petit format com el Reus Teatre Musical. Només se n’han celebrat dues edicions, però les butaques del teatre ja estaven ben plenes. Algunes de les artistes, a més de codirigir el festival, també han pujat sobre l’escenari. La satisfacció, per tant, és doble.

L’organització és conscient que el petit format també limita l’afluència de públic, però no vol que a ningú que hi pugui estar interessat li passi desapercebut.

Més enllà del que passa sobre l’escenari i de la satisfacció del públic, el festival també serveix per comprovar l’èxit de la sinèrgia entre Teatre Bravium i Artistes Locals.

Uns i altres pensen ja en la tercera edició d’un certamen que demostra bona salut i que no gaudirà, segons tots els pronòstics, d’una vida precisament efímera.