Back to top

Reus tindrà 10 punts nous de votació el 14 de febrer

Més de 50.000 ciutadans votaran en un lloc en el qual no és habitual.

Aquest dijous l'Ajuntament de Reus ha presentat el dispositiu especial en vista les eleccions del 14 de febrer. La pandèmia ha obligat a replantejar els espais de votació, habitualment aules tancades i petites de les escoles de la ciutat, i aprofitar els grans equipaments públics per evitar aglomeracions i garantir la seguretat dels votants i també dels integrants de les meses electorals. 

Nous espais

espais electoras

Per tot plegat, el consistori habilitarà 10 nous espais de votació, entre els quals destaquen la Biblioteca Xavier Amorós, l'edifici del Tecnoparc, Cal Massó o La Palma, per posar només uns exemples. Són espais que mai han estat seus electorals i per tant, molts ciutadans veuran com canvia el seu lloc habitual de votació. 

Consulta el teu co·legi

L'Ajuntament ha posat en marxa un aplicatiu web en el que, de manera fàcil i intuïtiva, els electors podran introduir les seves dades i conèixer quin és el seu col·legi electoral. L'aplicatiu serà accessible a través del web https://eleccions.reus.cat on també es podrà seguir tota la informació de les eleccions així com de la participació i resultats de Reus.

Campanya informativa

De fet, segons el govern, 50.000 ciutadans veuran com canvia el seu lloc de votació. Per tot plegat preparen una campanya informativa. La voluntat és evitar que els ciutadans vagin als llocs de sempre i que sàpiguen perfectament on han de dirigir-se. 

infografia

Entrevista

Paraules clau:

Notícies relacionades