Back to top

Reus tindrà un Nadal amb geni

A partir d'aquest divendres dia 26, els carrers de la ciutat s'ompliran d'activitats, espectacles d'animació i atraccions a l'aire lliure. Tot plegat, amb l'objectiu d'omplir Reus d'ambientació nadalenca.

Reus recupera a poc a poc el Nadal al qual estàvem acostumats abans de la pandèmia. En aquesta ocasió ho fa posant en marxa la campanya de Nadal "Reus un Nadal amb geni", que té com a objectiu principal consolidar la ciutat com a centre comercial i cultural de referència i que els seus carrers s'omplin de Nadal.

Té un pressupost de 90 mil euros més que la de l'any passat

Ho fa amb un programa ple d'activitats per a totes les edats, amb diferents espais que esdevindran d'escenaris per a fer animació infantil, màgia o música entre d'altres. Gràcies a la flexibilitat de les restriccions, enguany el pressupost d'aquesta campanya és de 90 mil euros més que l'any passat, passant dels 250 mil del 2020 als 340 mil d'enguany.

I enguany aquesta campanya té un protagonista únic i especial, "el Geni de Nadal", que amb el seu vehicle màgic, serà l'encarregat de repartir l'agenda d'activitats i animar a la gent a participar en totes aquestes. En un Nadal que vestirà Reus ple de colors gràcies al seu bonic enllumenat, que omplirà places i carrers de música, d'espectacles per a tothom, d'una pista de gel per poder patinar o dels mercats de Nadal.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades