Back to top

Reus tindrà un nou equipament: el Centre Social El Roser

L'Ajuntament de Reus impulsa el projecte de Centre Social El Roser, un nou equipament que donarà un impulsa a les polítiques d'atenció a les persones. L'equipament acollirà la seu social de l'associació de veïns de la urbanització Xalets Quintana, a més de disposar d'espais per a aules o sales de reunions.
Imatge de la roda de premsa i del projecte

Reus tindrà un nou equipament: el Centre Social El Roser, i estarà ubicat entre l'avinguda de Montblanc i el carrer de Josep Caixès. L'Ajuntament impulsa el projecte amb la creació de nous serveis i una nova aposta a les polítiques d'atenció a les persones.

Per la seva part, l'alcalde de Reus; Carles Pellicer ha assegurat en roda de premsa que "el govern té molt clar l'atenció a les persones. Ara que la situació és millor presentem el projecte que aglutinarà els serveis directes amb les persones amb necessitat".

El Centre Social El Roser es construirà per fases, i un cop completat inclourà una cafeteria-menjador social, oberta a la ciutadania i un rebost solidari, que serà el punt de gestió i distribució de la xarxa d'aliments.

La regidora de Benestar Social; Monsterrat Vilella ha afirmat que "el menjar que ens arriba a través de la gestió alimentaria, les 'mermes' productes que es poden consumir".

El pressupost total del projecte és de 1,4 milions d'euros, i inclou el cost de les obres de les diferents fases. A més l'equipament acollirà la seu social de l'associació de veïns de la urbanització Xalets Quintana, a més de disposar d'espais per a aules o sales de reunions.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades