Back to top

Reus tindrà un nou espai d'inspiració enoturística

L'estació enològica de Reus acollirà a la primera planta un nou espai d'inspiració enoturística. Seguint el model de les 'Maison du Vin' que existeixen a França, comptarà amb una zona d'informació i coneixement sobre els productes del territori i una zona de degustació.
Estació enoturística

Reus vol donar força a la Capital del Vermut i ser un referent en el sector agroalimentari. Per això, s'obrirà un nou espai d'inspiració enoturística que s'ubicarà a la primera planta de l'Estació Enològica. A través d'aquest projecte, que vol atreure un turisme més exclusiu, es posaran en valor els productes gastronòmics del territori com el vermut i els vins de les diferents DO de la zona.

Els visitants trobaran diversos espais d'informació i coneixement amb l'explicació del relat 'Reus, París, Londres' i la vinculació de la ciutat amb el vermut. També i per fer-ho més proper, inclourà un espai de degustació en el qual els visitants podran tastar els diferents vins i vermuts.

El disseny segueix el model de les 'Maison du Vin' existents a França i està previst que l'espai es pugui obrir a partir del proper mes d'abril. L'entrada serà gratuïta tot i que la degustació tindrà un cost a banda. De cara al futur, la intenció és realitzar activitats calendaritzades a l'entorn del vi i el vermut.

Paraules clau: