Back to top

Reus tindrà nous límits de velocitat

La nova normativa fixa tres velocitats màximes en funció de la tipologia dels carrers i pretén avançar cap a una mobilitat més segura i sostenible.

Reus tindrà nous límits de velocitat que s'hauran de respectar en les diferents vies urbanes de la ciutat a partir d'aquest dimarts 11 de maig. L'Ajuntament de Reus ha optat per rebaixar la velocitat màxima a la que es pot circular pel municipi per tal de millorar la seguretat viària i potenciar una mobilitat més sostenible. En total s'han vist afectats 11 km i mig dels carrers reusencs.

La regidora de Seguretat, Convivència i Civisme, Dolors Vázquez, ha explicat que se circularà a "20 km/h a les vies que disposin de plataforma única de calçada i vorera, 30 km/h a les vies d'un únic carril per sentit de circulació, i 50 km/h a les vies de dos o més carrils per sentit de circulació".

L'entrada en vigor dels canvis obligarà a revisar i, si cal, a modificar la senyalització d'alguns carrers. La regidora d'Uranisme i Mobilitat, marina Berasategui ha afegit que "cal donar seguretat i facilitar modalitats de transport més sostenibles".

Durant les primeres setmanes, es procedirà a fer un treball de conscienciació de la ciutadania per tal d'informar-la i que d'aquesta manera, puguin aplicar els nous límits de velocitat correctament.


optiques visio

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades