Back to top

Reus tindrà un servei d'ajuda per fer la declaració de la renda

L'Agencia Tributària de Catalunya engega per primera vegada a Reus un servei d'ajuda per confeccionar la declaració de la renda. A partir del proper 8 de maig, els contribuents podran dirigir-se a l'oficina i elaborar la declaració de l'IRPF corresponent a l'exericici de l'any 2017 a través d'un servei de cita prèvia.
A partir del proper 8 de maig i elaborar la declaració de l'IRPF corresponent a l'exericici de l'any 2017 a través d'un servei de cita prèvia

L'Agència Tributària de Catalunya engega un nou servei de cita prèvia per ajudar a confeccionar la declaració de la renda corresponent a l'exercici del passat 2017. A partir del proper 8 de maig, els contribuents que ho desitgin podran adreçar-se a l'oficina situada al número 14 del Passeig Prim, per ser atesos entre el 10 de maig i el 2 de juny.

Aquesta és la primera vegada que des de l'agència s'ofereix aquest servei amb estructura pròpia, formada per l'oficina territorial de Reus i les dues oficines compartides del Vendrell i Valls, que se sumen a la delegació territorial de Tarragona. "La nostra intenció és donar suport en els punts en què l'administració estatal és menys present, i és precisament en poblacions en les quals hi ha oficines territorials o de serveis compartits", ha afirmat el secretari d'Hisenda i president de l'ATC, Albert Castellanos. "Així s'està complementant el servei d'assessorament que fa l'estat, i aquest servei és una excusa per donar a conèixer la territorialitat de l'Agència Tributària", ha afegit.

El passat 4 de setembre, l'ATC va culminar el desplegament territorial iniciat l'any 2017 amb l'ampliació de 4 a 19 oficines distribuïdes arreu de Catalunya. L'objectiu d'aquesta expansió és oferir els mateixos serveis a tots els ciutadans, amb el mateix nivell d'eficiència i qualitat i convertir-se en una agència més propera al contribuent. Des del passat mes de setembre, l'agència catalana ha recaptat un total de 21,8 milions d'euros, ha atès més de 13 mil persones i ha gestionat al voltant de 34 mil expedients a les comarques del Camp de Tarragona.

Paraules clau: