Back to top

Reus tindrà tolerància zero amb els incívics que no llencin bé la brossa

La capital del Baix Camp ha incrementat en gairebé 300 casos les incidències per residus voluminosos al carrer entre el maig i el juliol, una situació que ha fet que el govern local hagi de prendre mesures per frenar aquest creixement.

"Reus no es pot permetre que les persones que no estimen la ciutat malmetin la seva imatge". Així de contundent es mostra l'alcalde Carles Pellicer amb els incívics que deixen els residus al carrer.

El maig es van recollir 391 incidències per residus voluminosos, el passat juliol aquest nombre es va incrementar fins a 686, el que significa un increment del 75% de casos.

Pellicer també ha assegurat que el consistori tindria menys pressió fiscal si desaparegués el cost de la neteja dels incívics. El govern apostarà per noves campanyes de conscienciació per acabar amb l'incivisme.

Reus tindrà tolerància zero amb els incívics que no llencin bé la brossa

Sancions econòmiques

La Guàrdia Urbana destinarà 6 policies de paisà més les patrulles habituals en les diferents illes de contenidors per enxampar in fraganti els incívics que deixin les deixalles fora. En aquest cas, la sanció econòmica pot arribar a ser de 600 €. En els residus voluminosos, la multa pot augmentar fins als 750 €.

Paraules clau:

Notícies relacionades