El Reus torna a ensopegar

Tercera derrota seguida del Reus, que veu com el Lleida li pispa la quarta plaça de l'OK Lliga. Una actuació estel·lar del porter visitant Martí Serra va deixar els de Jordi Garcia sense premi.

Inici de partit igualat entre el Reus Deportiu i el Lleida al Palau d'Esports, en un duel clau en la lluita per la quarta plaça de l'OK Lliga. Aquesta frec a frec s'ha desfet quan faltaven dos minuts pel descans, moment en el qual els d'Albert Folguera han obert una escletxa en el marcador. Primer amb un fort xut de Jordi Badia que desvia Oriol Vives a la porteria de Martí Zapater (0-1); i abans de la mitja part, Andreu Tomàs ha aprofitat un refús del porter reusenc per fer el segon (0-2). Un dels protagonistes del partit ha estat el porter visitant Martí Serra, que ha estat un autèntic mur sota els pals.

A la segona part el Reus ha sortit a capgirar el partit. Una assistència des del lateral de David Gelmà ha acabat amb gol de Diego Rojas (1-2), que tres minuts més tard, ha culminat un gran contraatac per fer l'empat (2-2). Faltaven vint minuts per acabar el duel i el Reus ha agafat les regnes del partit, fent mèrits per capgirar l'electrònic. De fet, els col·legiats han anul·lat dos gols del Reus. Segons l'àrbitre, el de Marc Julià no ha pujat en el marcador perquè l'hauria tocat amb el patí; mentre que la diana de Gelmà hauria arribat després d'una possible falta de l'olotí al porter lleidatà.

Posteriorment, en una mala sortida de bola, Bruno di Benedetto no ha perdonat des de l'interior de l'àrea i ha desfet l'empat (2-3). Amb un Reus bolcat en la recerca de l'empat, el Lleida ha fet el quart i definitiu gol mitjançant Andreu Tomàs (2-4).

Amb aquesta derrota el Reus baixa fins a la cinquena posició de l'OK Lliga, empatat amb el Lleida, que supera els de Jordi Garcia, amb 41 punts. Aquest dissabte els roigs-i-negres se les veuran amb el Girona, un equip que lluita per no baixar a l'OK Lliga Plata.