Back to top

Reus torna a tenir un equip sènior masculí de futbol sala

El conjunt del Club Futbol Sala Reus ha disputat aquest cap de setmana el seu primer partit de lliga a Segona Catalana Masculina i el resultat ha estat un contundent 11 a 0 a favor dels locals.
Imatge del partit entre el CFS Reus i el CFS Vendrell

El sènior masculí del Club Futbol Sala Reus era un referent a la província de Tarragona. L'equip jugava a Tercera Divisió Nacional Masculina i era l'únic conjunt de Tarragona i Terres de l'Ebre, juntament amb el Salou de Segona Divisió B, que militava en una categoria tan alta. La plantilla però es va desfer fa dos anys i el club es va quedar sense el seu millor equip. La causa, la falta de compromís dels seus jugadors.

El Reus però ja ha escarmentat i torna a tenir sènior masculí. Aquest cap de setmana han disputat el seu primer partit de lliga al Pavelló Olímpic. Ho fan a l'última categoria, la Segona Catalana Masculina, amb jugadors joves de la pedrera. El resultat de l'estrena ha estat sorprenent: 11 a 0 contra el Club Futbol Sala Vendrell. L'objectiu ara és tornar al club al lloc on es mereix, la Tercera Divisió Nacional Masculina.