Back to top

Reus torna a viure un Sant Jordi com els d'abans de la pandèmia

Enguany s'ha optat per omplir de parades, també, part del raval Santa Anna i la plaça Prim, per evitar les aglomeracions.

Sembla que, per fi, deixem la pandèmia enrere just a temps per viure una de les festes més esperades, i enyorades, de l'any. Després de dos anys d'haver d'adaptar i reformular les celebracions, enguany Reus viu una diada de Sant Jordi gairebé com les d'abans del coronavirus. La pluja no ha aturat els reusencs i reusenques que, sense pensar-s'ho massa, han sortit a regalar llibres i roses pel centre de la ciutat.

Des de primera hora del matí, les parades s’han distribuït per la plaça del Mercadal, la zona del Fossar Vell cap al Campanar i l'Absis de la Prioral, i enguany també, com a novetat, en una part del raval de Santa Anna i també a la plaça de Prim, amb la qual cosa s’ha guanyat espai i s’han evitat aglomeracions. En total, la diada de Sant Jordi d'enguany compta amb 62 parades d'entitats, 11 floristeries i 10 llibreries

Amb més, durant tot el dia, Canal Reus va oferir programació especial de Sant Jordi, amb una segona connexió en directe que es produirà a les 17:30 h de la tarda.

Recupera el programa especial de Sant Jordi del matí

Recupera el programa especial de Sant Jordi de la tarda

Paraules clau:

Notícies relacionades