Back to top

Reus tornarà a viure la Nit dels Museus

Aquest dissabte, 14 de maig, es podran visitar els museus de la ciutat de manera gratuïta des de les 18 h fins a la 1 h de la matinada

El 18 de maig, com cada any, se celebrarà el Dia Internacional dels Museus. Una celebració que pretén donar valor a la feina que fan els museus com a béns culturals. Algunes propostes, que ja van tenir èxits altres anys, es repetiran aquest 2022. La Nit dels Museus és una d'elles, la qual recupera el seu format clàssic. Aquest 14 de maig es podran visitar els museus de la ciutat de manera gratuïta des de les 18 h de la tarda fins a la 1 de la matinada.

"Museus al Carrer", una iniciativa que va tenir molt d'èxit l'any passat, tornarà a celebrar-se. Es tracta d'un projecte que permetrà veure objectes del museu fora del seu context i apropar-los a la ciutadania.

El Centre Gaudí s'hi suma a la celebració

El dissabte també es podrà visitar el Centre Gaudí des de les 10 h fins a les 14 h del migdia i des de les 16 h de la tarda fins a la 1 de la matinada, amb entrada gratuïta a partir de les 19 h. D'aquesta manera, l'espai dedicat a Gaudí també se sumarà a les Nits dels Museus. A més, durant el 18 de maig, s'oferiran dues activitats també de franc: una visita guiada i un taller. 

Consulta la programació

Paraules clau:

Notícies relacionades